مقاله مصالح در مدارس ابتدایی

مقاله مصالح در مدارس ابتدایی مقاله مصالح در مدارس ابتدایی

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 24 KB

تعداد صفحات : 15

بازدیدها : 198

برچسبها : مصالح مدارس ابتدایی

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی مصالح در مدارس ابتدایی

مقاله تحقیقاتی بررسی مصالح در مدارس ابتدایی

ذهنیت و عینیت در معماری کودکان

چکیده

در راستای ایجاد فضای معماری زیبا ومطلوب و دوست داشتنی برای کودکان و جهت ادراک ماهیت فضای معماری به بهترین وجه ممکن به بررسی چگونگی شکل گیری ذهنیات و عینیات کودکان می پردازیم و با توجه به کنش ها و واکنش ها در برابر قابلیتهای محیط ایجاد شده تلاش جهت بهبود فضاهای موجود و یا در حال شکل گیری صورت گیرد.

مقدمه

امروزه مهمترین مساله در معماری (ماهیت فضای معماری) و ادراک آن از سوی کاربران است دستیابی به این مهم به تعریف و باز شناسی محیط و دریافت پیام آن نیاز دارد دنیای صنعتی و پر سرو صدای امروزایده آل انسان متمدن و عناصر تشکیل دهندهفضای زندگی او چندان مطلوب و مناسب روحیه حساس کودکان نیست چرا که ایشان تاثیر پذیری بیشتر و عمیق تری دارند ودر عوض تا ثیر گذاری کمتری نیز بر محیط دارندایجاد فضاهای خشک و بی روح و بی معنا برای کودکان مانند بزرگسالان نه تنها جوابگوی نیاز های کودکانه ایشان نمی باشد بلکه اثرات جبران نا پذیریدر رشد و تکامل روحی آنها نیز خواهد داشت به همین دلیل معماری کودکان به عنوان معماری ویژهبرای گروه سنی خاص به لحاظ توانا ئی های فیزیکی و روحی ایشان دارای اهمیت بسیاری است فضایی برای انان دوست داشتنی است که حاوی معانی به یاد ماندنی که درک ان با توجه به ذهنیات پایه ایشان و تجارب کوتاه مدتشان ملموس و آسان باشد.

با حضور انسان در یک مکان ودرطی فرآیند ادراک محیط اطلاعات عینی ازمحیط دریافت می شود که توسط طرح واره ذهنی برانگیخته می شود وسپس توسط نیازهای شخص هدایت می گردد.درست به این دلیل مکانهایی که در آن حادثه ای خاص اتفاق افتاده ویا محلی که عده ای خاص به فعالیتهای ویژه می پردازند بار معانی متفاوتی برای افراد مختلف باسنین گوناگون وفرهنگهای متفاوت داردکه دربعضی فرهنگها به صورت نماد ونشانه های خاص با ارزشهای زیبا شناختی آشکار می گردد.

جرج سانتایانا مفهومی را بعنوان محیط زیبا و در عین حال (لذت بخش) مطرح می نماید که با فرض تامین نیازهای فیزیولوژیکی. شخصیتی اجتماعی و فرهنگی دارای ارزشهای حسی فرمی نمادین نیز باشد بنابراین هدف در ایجاد معماری ایده آل با حفظ وتامین وحتی ایجاد این ارزشها است به گونه ای که به خوبی درک وتاثیر گذارباشد.

ژان پیاژه برجسته ترین نظریه پرداز روان شناسی رشد وتکامل کودک معتقد است که کودکان معرفت را با تنظیم یا سازمان دهی اطلاعات از محیط کسب می کنند.

مصالح در مدارس ابتدایی

این تحقیق در ارتباط با ویژگیهای مدارس دخترانه و این مطلب که فضاهای آموزشی چه تأثیری در سلامت روانی دانش آموزان میتواند داشته باشد. در مجموعه عوامل آموزشی که شامل نیروی انسانی و روشهای یادگیری است یک عامل مؤثر دیگر فضاهای فیزیکی مدرسه است که کمتر به آن توجّه شده است. عوامل و متغیرهای مهمی که در مدارس در یادگیری مؤثر است یکی رنگ کلاس است که در تحقیقی که انجام شد تمام دانش آموزان به اتفاق این مسئله را عنوان کردند که رنگ کلاس باید رنگ شاد و روشن باشد به دلیل این که رنگ روشن آرامش میدهد و باعث میشود کلاس روشنتر شود. برای فضاهای آموزشی استانداردهای جهانی مطرح شده که مدارس ما از این استانداردها به دور است این که مدرسه در محل شلوغ نباشد فاصله مدرسه تا خانه نزدیک باشد ویژگیهای خاص دانش آموزان از نظر جنس آنها باید در مدرسه در نظر گرفته شود. در تحقیقی که من انجام دادم نظر معلمان و دانش آموزان در این زمینه مطرح شده و این مسئله که نیازهای دانش آموزان در سه مقطع تحصیلی نیز متفاوت است و مدارس از نظر فیزیکی باید در هر مقطع خصوصیات خاص خود را داشته باشد...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید