دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 22 KB
تعداد صفحات : 20
بازدیدها : 294
برچسبها : فناوری اطلاعات محیط حسابداری
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلتحقیق کاربرد فناوری اطلاعات در محیط حسابداری
حسابداران به عنوان مدیران، مشاوران و تامین کنندگان اطلاعات نقشی مهم در به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمانهای بزرگ و کوچک دارند. حرفه حسابداری نیز در کل، تعهد دارد به تواناییها و شایستگی های لازم حسابداران حرفه ای در زمینه فناوری اطلاعات بپردازد و نشان دهد این طیف از مجموعه فعال محیط کسب و کار، از طریق توسعه مداوم دانش حرفه ای خود، توان آشنایی با پیشرفت های فناوری های اطلاعات را دارد؛ اگر چه حرفه حسابداری نیز با چالشهای متعددی در زمینه فناوری اطلاعات روبروست.
فناوری اطلاعات بر ساختار، کارکرد و مدیریت سازمانها تاثیر می گذارد و تدوین راهبرد تجاری در واحدهای اقتصادی بدون در نظر گرفتن راهبرد فناوری اطلاعات میسر نیست. در نتیجه ضروری است طرح ریزی تجاری با طرح ریزی فناوری اطلاعات به صورتی قوام یافته، یکپارچه شوند و کنترلهای مالی و مدیریتی موثر در سیستمهای جدید به وجود آید.
فناوری اطلاعات ماهیت فعالیتهای حسابداری و توجیه اقتصادی آن را دگرگون ساخته است. افزون بر این، تعداد روزافزونی از حسابداران در رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات سرگرم کارند. بنابراین درک درست حسابداران از بازار خدمات و محصولات فناوری اطلاعات، اثربخشی کار آنها را افزایش می دهد.
...
وقتی به بازار عرضه خدمات فناوری اطلاعات نگاه می کنیم می بینیم در گذشته حسابداران مهمترین استفاده کننده این خدمات بوده اند. اما بعد از مدتی با گسترده تر شدن دامنه نیاز اطلاعاتی شرکتها، مدیران انفورماتیک نقش فعال تری در این بازار برعهده گرفتند و نقش حسابداران در به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمان کمرنگ شد و برای مدتی نگرش فنی به فناوری اطلاعات و ارتباطات بر نگرش تجاری غالب آمد. در توسعه این روند، استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در سازمانها به سطح گسترده تری ارتقا پیدا کرد و شرکتها به سیستمهای جامع اطلاعات مدیریت گرایش پیدا کردند. آن بخش از حسابداران نیز که گرایش بیشتری به حسابداری مدیریت داشتند و عرصه اطلاعات حسابداری را گسترده تر از حسابداری مالی می دیدند با این جریان همراه شدند و اکنون نقش سازنده ای را در کنار متخصصان فناوری اطلاعات برای توسعه سیستمهای اطلاعاتی بر عهده دارند.
هدف بنگاه های اقتصادی به طور عمده کسب سود و دستیابی به ارزش افزوده است و به طور معمول با استفاده از منابع اقتصادی به تولید محصول یا ارائه خدمات می پردازند و هر سازمان بسته به ماموریتی که دارد عملیات و فعالیتهای گوناگونی را برای دستیابی به هدفهای سازمان انجام می دهد. اما همه سازمانها برای آن که بتوانند ماموریت خود را درست انجام دهند نیازمند اطلاعات مربوط، صحیح و بموقع هستند و سازمان به کمک اطلاعات می تواند منابع را مدیریت کند، هماهنگ سازد و برای رسیدن به هدفهای تعیین شده، جهت بدهد.
در گذشته که امکانات زیادی برای تهیه اطلاعات وجود نداشت و محیط اقتصاد و بازار هم فاقد پیچیدگی های امروز بود، نیازهای اطلاعاتی مدیریت به وسیله سیستمهای حسابداری تامین می شد. ولی به تدریج، با افزایش نیازهای اطلاعاتی، سیستمهای اطلاعات حسابداری هم توسعه پیدا کرد. اما این توسعه، با تحولاتی که در محیط کسب و کار پدید آمد همگام نبود. شرکتها در محیط رقابتی و تحت تاثیر اقتصاد جهانی نیازمند اطلاعاتی گسترده تر از اطلاعات حسابداری بودند. به طور همزمان، فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز پیشرفتهای شگرفی پیدا کرد و زمینه برای گذر از سیستمهای مجزا و محدود حسابداری و ایجاد سیستمهای جامع و یکپارچه اطلاعات مدیریت فراهم شد. حسابداران نقش محوری در توسعه سیستمهای اطلاعاتی داشته اند و روز به روز نیز نقش آنها در به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات و تامین نیازهای اطلاعاتی گسترده مدیریت سازمان بیشتر می شود. در یک نظرخواهی از مدیران شرکتهایی که از سیستمهای برنامه ریزی منابع بنگاه (ERP) بهره برداری می کردند، آنها چنین تصور داشتند که این سیستم نوعی سیستم حسابداری است و بهره برداران اصلی آن حسابدارها هستند.
...
خرید و دانلود آنی فایل